Άγιοι Θεόδωροι: Θέμα χρόνου η σύλληψη των ληστών που σκότωσαν την 77χρονη – Εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο (βίντεο)

Άγιοι Θεόδωροι: Θέμα χρόνου η σύλληψη των ληστών που σκότωσαν την 77χρονη – Εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο (βίντεο)

Εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία πραγματοποιεί η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανδρών που παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους και σκότωσαν μια ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους για να τη ληστέψουν.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών, καθώς εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά αυτοκίνητο που δεν αποκλείεται να είναι εκείνο που σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Ωστόσο, αγνοούνται ακόμα οι ιδιοκτήτες του. Εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφίες με τα πρόσωπα των δραστών, οι οποίες ερευνώνται με ιδιαίτερη προσοχή!

Συγκλονίζει η κόρη της άτυχης γυναίκας

Η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους συγκλονίζει. «Οι γονείς μου είχαν κατέβει στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων να ψωνίσουν. Αυτοί τους ακολούθησαν στα δυο μαγαζιά που πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους οι άνθρωποι. Ήταν ο αδερφός μου ο οποίος έχει χτυπήσει το πόδι του κι έχει πατερίτσες κι ακούει ‘Κυρία, κυρία’. Της λέει μαμά σε φωνάζουν» περιγράφει η κόρη του θύματος και προσθέτει:

«Βγαίνει ο αδερφός μου, η μαμά μου έξω να δει τι γίνεται, βλέπει ο ένας από τους δυο την αλυσίδα, την τραβάει από τον λαιμό, παλεύει η μητέρα μου για να μη της πάρουν την αλυσίδα φωνάζοντας τον αδερφό μου και τον πατέρα μου.

Βγαίνοντας ο αδερφός μου και ο πατέρας μου έξω τρέχοντας, αυτοί πανικοβλήθηκαν, γκάζωσαν, την πέρασαν από πάνω και τη σκότωσαν επί τόπου. Την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη… 73 χρονών ήταν …έξω από την πόρτα της… μια αλυσίδα που δεν είχε καμία αξία πόσο μάλλον το να στοιχίσει μια ολόκληρη ζωή».

Η κόρη της άτυχης γυναίκας πρόσθεσε ακόμα: «Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, γκάζωσαν και την πέρασαν από όλες τις ρόδες, χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να τους νοιάξει, την άφησαν σε πόσα μέτρα… Δεν έχει ξαναγίνει, όχι… Δεν έχει ξανακούσει κανένας κάτι τόσο πολύ άγριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.