ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσπρωτία: Eντόπισαν 340 κιλά χασίς

Θεσπρωτία: Eντόπισαν 340 κιλά χασίς

  Οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας εντόπισαν ποσότητα 340 κιλών χασίς.

  Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Σαγιάδας εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό και το σταμάτησαν για έλεγχο. Το φορτηγάκι οδηγούσε ένας 30χρονος Έλληνας και ήταν ιδιοκτησίας του πατέρα του. Το είχε φορτώσει με δέματα από τριφύλλι αλλά κάτω από τα δέματα αυτά οι αστυνομικοί εντόπισαν τους σάκους με το χασίς.

  Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα, κοντά στο λιμάνι και συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες, ηλικίας, 26 και 25 χρονών.

  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο δεύτερος για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.