ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Νέες συμπλοκές αλλοδαπών – Στο έλεος των «εισαγόμενων» κακοποιών η χώρα

Θεσσαλονίκη: Νέες συμπλοκές αλλοδαπών – Στο έλεος των «εισαγόμενων» κακοποιών η χώρα

Νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη, η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον πέντε προσαγωγές, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία.

Νέο επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το grtimes, περίπου στις 22.00, άτομα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περισσότερα από 10 συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επί της οδού Μοναστηρίου.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και προχώρησε σε τουλάχιστον πέντε προσαγωγές, ενώ πραγματοποιούνται αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των υπολοίπων ατόμων.

Οι προσαγωγές βέβαια σπάνια μετατρέπονται σε συλλήψεις και όταν αυτές γίνονται δεν γίνονται απελάσεις καθώς απαγορεύονται.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο σημειώθηκε άγρια συμπλοκή με καδρόνια και μαχαίρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για την 5η κατά σειρά πολυπολιτισμική συμπλοκή μεταξύ “αιτούντων ασύλου” τις τελευταίες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.