ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο Ιπποκράτειος Πολιτεία: Παραδόθηκε η οδηγός που εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή (βίντεο)

Τροχαίο Ιπποκράτειος Πολιτεία: Παραδόθηκε η οδηγός που εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή (βίντεο)

Παραδόθηκε στις Αρχές, σήμερα 3 Φεβρουαρίου, η οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου και τα μεσάνυχτα έληξε το αυτόφωρο, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμού του ποδιού του τραυματισμένου οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 54χρονη οδηγός φέρεται να εμφανίστηκε το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, μαζί με τον δικηγόρο της. «Πανικοβλήθηκα και αποχώρησα από το ατύχημα» φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς.

  • Το χρονικό:

Το μεσημέρι επί της οδού Πάρνηθος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο και έπεσε σε χαράδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου αντί να καλέσει σε βοήθεια ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ λίγο αργότερα οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.