ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Καστοριά: 18χρονος Αφγανός κακοποίησε ανήλικο Αιγύπτιο σε δομή φιλοξενίας

Καστοριά: 18χρονος Αφγανός κακοποίησε ανήλικο Αιγύπτιο σε δομή φιλοξενίας

Κλειστά στόματα συναντούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καστοριάς, στην προσπάθειά τους να διαλευκάνουν το περιστατικό του βιασμoύ ενός ανηλίκου αλλοδαπού μέσα στην δομή φιλοξενίας στην Κορησό, καθώς όσοι γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη εκφράζουν φόβους για αντίποινα.

Η σοκαριστική υπόθεση έφτασε πριν από λίγες μέρες στους αστυνομικούς όχι από καταγγελία του θύματος, αλλά από υπεύθυνους της δομής που αντιλήφθηκαν τι συνέβη. Ως θύμα φέρεται ένας 14χρονος Αιγύπτιος που φιλοξενείται στον καταυλισμό και ως δράστης ένας 18χρονος Αφγανός ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τους υπευθύνους της δομής με την επιθετική συμπεριφορά του και έχει ζητηθεί η απομάκρυνσή του, χωρίς όμως να επιτευχθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Αφγανός είχε οδηγήσει με τη χρήση βίας τον ανήλικο σε ένα απομονωμένο σημείο της δομής και εκτόνωσε σε βάρος του τις σεξoυαλικές του ορμές. Το θύμα καλούσε σε βοήθεια, ωστόσο όσοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε δεν θέλησαν να εμπλακούν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.