ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρός βρέφος: Η πιθανή εξήγηση στην οποία στρέφονται οι αρχές για τα ίχνη σεξoυαλικής κακοποίησης (βίντεο)

Νεκρός βρέφος: Η πιθανή εξήγηση στην οποία στρέφονται οι αρχές για τα ίχνη σεξoυαλικής κακοποίησης (βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του βρέφους, ηλικίας μόλις 11 μηνών, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το οποίο έφερε σημάδια και ενδείξεις σεξoυαλικής κακοποίησης.

Το άτυχο κοριτσάκι, συριακής καταγωγής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από εγκεφαλίτιδα αλλά και μικροκεφαλία – μία σπάνια ασθένεια, στην οποία μεγαλώνει ο εγκέφαλος αλλά όχι το κρανίο.

Μετά τον θάνατο του βρέφους, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ίχνη σεξoυαλικής κακοποίησης, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να κληθεί η αστυνομία. Οι αρχές προσήγαγαν αμέσως τους γονείς του άτυχου κοριτσιού, καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι, επίσης συριακής καταγωγής, το οποίο έμεινε μαζί με την οικογένεια του θύματος.

Οι δύο οικογένειες διέμεναν σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων.

Πάντως, γιατρός του νοσοκομείου Παίδων, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, κατέθεσε στις αρχές ότι η ασθένεια του βρέφους, δηλαδή η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών, κάτι το οποίο μπορεί να εξηγήσει τα ίχνη σεξoυαλικής κακοποίησης Σε κάθε περίπτωση, απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.