ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aποποινικοποίησαν την καλλιέργεια χασίς!

Aποποινικοποίησαν την καλλιέργεια χασίς!

Βολές κατά ριπάς για την αποινικοποίηση της καλλιέργειαςμ χασίς εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, καθώς ανακάλυψε μέσα στο νομοσχέδιο περί ναρκωτικών να περνάει η συγκεκριμένη διάταξη, παρόντως μάλιστα του πρώην πρωθυπουργού και εμπνευστή της, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, να σημειώσει μεταξύ άλλων ότι «στο άρθρο 29 διαπιστώνει κανείς ότι η Βουλή αποποινικοποιεί την καλλιέργεια χασίς».

«Το αντιλήφθηκα αυτό» συνέχισε, «όταν είδα στην αίθουσα πολιτικό που πριν από 15 χρόνια έλεγε για γλάστρες στα σπίτια και τότε κατάλαβα και έψαξα το νομοσχέδιο. Είδα τον Γιώργο Παπανδρέου, που ήρθε να χειροκροτήσει την άποψή του, που ψηφίζεται σήμερα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ας καταγραφεί σαν μια νίκη του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έναντι ημών, που τότε υποστηρίζαμε ότι αυτό θα οδηγήσει στο θάνατο πολλά παιδιά».

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο κ. Μάκης Βορίδης, λέγοντας πως «το άρθρο 29 ουσιαστικά επαναλαμβάνει προ-υφιστάμενες διατάξεις. Τι καινούριο φέρνει;» με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να ανταπαντήσει: «Χαίρομαι που είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Παπανδρέου, ο τότε  πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ».

Στο θέμα πάντως αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου της  Χρυσής Αυγής,  Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας: «Είχαμε να πούμε πολλά στον κ. Παπανδρέου. Δεν είναι όμως εδώ. Φαίνεται ότι πήγε να ποτίσει τις γλάστρες. Ακόμα και ο δικός τους εισηγητής είχε καταγγείλει αυτή την υπόθεση στην επιτροπή. Σχεδόν ανύπαρκτη η τιμωρία γι’ αυτούς που καλλιεργούν γλάστρες στο μπαλκόνι. Έχει στόχο να κάνει τον κόσμο και τους Έλληνες φυτά, με καμένα εγκεφαλικά κύτταρα και να δέχεται αβίαστα όσα φέρνετε εις βάρος τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.