ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς διαρρήκτες – Εντοπίστηκαν μέσα στη ντουλάπα της οικίας (φώτο)

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς διαρρήκτες – Εντοπίστηκαν μέσα στη ντουλάπα της οικίας (φώτο)

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών υπηκόων, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει σπίτι στην Ηλιούπολη, προχώρησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. την Καθαρά Δευτέρα.

Οι τρεις διαρρήκτες το βράδυ της Παρασκευής εισέβαλαν σύμφωνα με την αστυνομία σε διώροφη κατοικία.

Ακολούθως παραβίασαν την κλειδαριά της εισόδου διαμερίσματος και μπήκαν σε αυτό, αφαιρώντας κοσμήματα και ρολόγια.

Εν συνεχεία οι τρεις διαρρήκτες παραβίασαν επίσης την πόρτα ισόγειας αποθήκης, ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο.

Κατά την αστυνομία, οι διαρρήκτες ήταν κρυμμένοι μέσα σε ντουλάπα και κάτω από ένα κρεβάτι.

Στην κατοχή των συλληφθέντων στην Ηλιούπολη βρέθηκαν μεταξύ άλλων διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια μιας χρήσης
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από σπίτια στην Ηλιούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται αν συμμετείχαν και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.