ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Ληστές με μάσκες μπήκαν να ενημερώσουν ηλικιωμένη για τον κορωνοϊό και την «έγδυσαν»

Κρήτη: Ληστές με μάσκες μπήκαν να ενημερώσουν ηλικιωμένη για τον κορωνοϊό και την «έγδυσαν»

Δύσκολες ώρες στα χέρια δύο αγνώστων ανδρών πέρασε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μία ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Οι δύο άνδρες, κατά πληροφορίες από την Αστυνομία, εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, στη συνέχεια άρπαξαν χρυσαφικά.

Οι δύο άνδρες προφανώς και γνώριζαν ότι η 79χρονη μένει μόνη της κι έτσι κατάφεραν να σχεδιάσουν από πριν ότι έκαναν.

Φορώντας γάντια και προστατευτικές μάσκες, μπήκαν στο σπίτι της με πρόσχημα ότι ενημερώνουν για τον κορωνοϊό.

Αφού έκαναν ότι έκαναν ότι έκαναν, τράπηκαν σε φυγή ενώ από την Αστυνομία αναφέρεται ότι κατάφεραν να αρπάξουν τρία δακτυλίδια καθώς και μία αλυσίδα του λαιμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ που έχει στα χέρια της στοιχεία που αξιοποιούνται, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.