ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιόσια: Τι αποκαλύπτει ο παππούς της 8χρονης; – Πως «βρέθηκε» η σφαίρα στο πόδι της;

Λιόσια: Τι αποκαλύπτει ο παππούς της 8χρονης; – Πως «βρέθηκε» η σφαίρα στο πόδι της;

Χθες (Σάββατο) το απόγευμα ένα κοριτσάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπως διαπιστώθηκε το 8χρονο κορίτσι είχε σφαίρα στο πόδι της. Ο παππούς αναφέρθηκε στις συνθήκες του τραυματισμού, κατά τη διάρκεια της έρευνας από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τι οποίες επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο παππούς του κοριτσιού υποστήριξε ότι η εγγονή του παίζοντας μαζί με τον 5χρονο αδελφό της στην περιοχή των Λιοσίων, βρήκαν στο δρόμο ένα μπρελόκ – όπλο.

Ο παππούς πρόσθεσε πως καθώς το πήραν να παίξουν αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε το κοριτσάκι στο πόδι.

Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του παιδιού, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί πως προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάστασή υγείας του κοριτσιού δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.