ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: «Πιστολέρο» γιόρτασαν με μπαλωθιές εν μέσω πανδημίας

Ηράκλειο: «Πιστολέρο» γιόρτασαν με μπαλωθιές εν μέσω πανδημίας

Ούτε από απαγορεύσεις για συναθροίσεις, ούτε από την σοβαρότητα της κατάστασης λόγω της πανδημία με τον κορωνοϊό καταλαβαίνουν κάποιοι, που αγνόησαν παντελώς τα μέτρα και γιόρτασαν ρίχνοντας άσκοπους πυροβολισμούς σε μια περιοχή του Ηρακλείου!

Οι γείτονες υπέβαλαν στην Αστυνομία καταγγελία για μπαλωθιές που ακούγονταν από ένα σπίτι το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο όταν έφτασε ένα περιπολικό το γλέντι είχε… σχολάσει και το σπίτι ήταν σκοτεινό. Έτσι, η έρευνα έγινε το πρωί του Σαββάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων και του Τ.Α.Ε. Μεσαράς οι οποίοι ερεύνησαν την αυλή, ανακάλυψαν έξι κάλυκες και ρώτησαν τον 32χρονο γιο του ιδιοκτήτη ποιος πυροβολούσε. Όμως, εκείνος κάλυψε τους «πιστολέρο» κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία και άσκοπους πυροβολισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.