ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σταμάτησαν βανάκι με υπαλλήλους του ΕΟΔΥ – Ξεπερνούσε το επιτρεπτό όριο επιβατών

Σταμάτησαν βανάκι με υπαλλήλους του ΕΟΔΥ – Ξεπερνούσε το επιτρεπτό όριο επιβατών

Αστυνομικοί σταμάτησαν ένα βανάκι γεμάτο με υπαλλήλους του ΕΟΔΥ, το οποίο κατευθυνόταν στο κέντρο υποδοχής στη Ριτσώνα, καθώς στο βανάκι υπήρχαν περισσότερα από 10 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι παραβίαζε τα μέτρα μετακίνησης.

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα διόδια Αφιδνών κατά τη διάρκεια ελέγχων της αστυνομίας για παραβάσεις των μέτρων μετακίνησης, λόγω του κορονοϊού

Η τροχαία σταμάτησε ένα βανάκι στα διόδια των Αφιδνών, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ήταν γεμάτο με κόσμο.

Όταν το κλιμάκιο της Αστυνομίας επιχείρησε να το σταματήσει για να κόψει κλήση για παράβαση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβαινόντων, διαπίστωσε πως οι επιβάτες ήταν υπάλληλοι του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι υπάλληλοι φέρεται να μετέβαιναν στη Ριτσώνα, στο κέντρο υποδοχής των μεταναστών, όπου πριν λίγο καιρό είχε σημειωθεί κρούσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά την παράβαση των μέτρων, οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν περίπου 10 με 12 άτομα, δεν δέχτηκαν πρόστιμο και συνέχισαν προς τον προορισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.