ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκιδική: Ιερόσυλος προσποιήθηκε τον προσκυνητή και έκλεψε εκκλησία

Χαλκιδική: Ιερόσυλος προσποιήθηκε τον προσκυνητή και έκλεψε εκκλησία

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Χαλκιδική, όταν ένας ιερόσυλος προσποιήθηκε τον προσκυνητή και έκλεψε μια εκκλησία, μάλιστα τα κλοπιμαία τα έκρυψε σε δάσος της περιοχής.

Ο άνδρας στη Χαλκιδική κρύφτηκε στον Ιερό Ναό από όπου αφαίρεσε κέρματα και χαρτονομίσματα, ασημένια καντήλια, ασημένια δισκοπότηρα Αγίας Τράπεζας αλλά και το κλειδί της εκκλησίας.

Ωστόσο, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό της εκκλησίας το ποσό των 1.000 ευρώ, 11 καντήλια, 2 ασημένια δισκοπότηρα και το κλειδί του Ιερού Ναού, ενώ φρόντισε μέρος των κλοπιμαίων να τα κρύψει σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 937,91 ευρώ, το κλειδί και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.