ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επίθεση με βιτριόλι: Το μοιραίο λάθος της μαυροφορεμένης γυναίκας – Κοντά στη σύλληψή της η ΕΛΑΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Το μοιραίο λάθος της μαυροφορεμένης γυναίκας – Κοντά στη σύλληψή της η ΕΛΑΣ

Ως γνωστόν «Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα». Η ΕΛΑΣ κατάφερε να βρει το λάθος σε ένα κατά τα άλλα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο της δράστιδος με τα μαύρα.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, η δράστις μίσθωσε το ταξί που τη μετέφερε από το Παγκράτι στην Καλλιθέα μέσω εφαρμογής την οποία κατέβασε στο κινητό της είτε στο σπίτι της είτε στον χώρο εργασίας της, κάνοντας τις αρχές να ελπίζουν ότι θα εντοπίσουν έτσι τα ψηφιακά της ίχνη.

Πλέον, η αστυνομία θα εξετάσει το GPS με τη διαδρομή που ακολούθησε το ταξί κάνοντας την αντίστροφη πορεία και θα αναζητήσουν βίντεο που θα έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας, λίγο πριν εκτελέσει το σχέδιό της.

Σημειώνεται ότι το οπτικό υλικό που έχει εξεταστεί δεν έχει δώσει κάποια εικόνα όπου να φαίνεται ευδιάκριτα το πρόσωπο της γυναίκας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες ή ώρες.

Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι φορούσε ανοιχτόχρωμη καπαρντίνα, γυαλιά, μάσκα και σκούφο, ενώ είχε ξανθά μαλλιά και πιθανόν να φορούσε περούκα κατά την επίθεση.

Με βάση τις μαρτυρίες, καθώς και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Ελληνική Αστυνομία, η δράστις φέρεται να είναι γυναίκα μετρίου αναστήματος, με ύψος περίπου 1,68. Έχει χρώμα μαλλιών μελί, το μήκος των οποίων φθάνει έως τον ώμο. Την ώρα της επίθεσης, φέρεται να φορούσε ζακέτα, αθλητικά παπούτσια, ενώ έφερε και σακίδιο πλάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προφίλ φαίνεται ότι ταιριάζει σε μία από τις βασικές υπόπτους που εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία και προέρχεται από το περιβάλλον της 34χρονης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.