ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με οξύ: Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης Ιωάννας «έδειξε» συγγενικό της πρόσωπο

Επίθεση με οξύ: Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης Ιωάννας «έδειξε» συγγενικό της πρόσωπο

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό οξύ «έδειξε» ως ύποπτο για την επίθεση πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο χώρισε με την Ιωάννα.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο άνδρας. «Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύντροφός της αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.