ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επεισόδιο με καλάσνικοφ στα Ζωνιανά: Το χρονικό της υπόθεσης – Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες

Επεισόδιο με καλάσνικοφ στα Ζωνιανά: Το χρονικό της υπόθεσης – Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες

Αναβρασμός επικρατεί στα Ζωνιανά της Κρήτης μετά το αιματηρό επεισόδιο με καλάσνικοφ την Τρίτη κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκαν δύο αδέρφια, ο ένας από ξυλοδαρμό και ο άλλος από πυροβολισμό.

Το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε στον δρόμο προς Άξο, όπου είχαν στήσει ενέδρα στον έναν αδελφό δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα, όπως μετέδωσε το cretalive.gr.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος αδελφός του θύματος που δέχτηκε την επίθεση, πήγε στα Ζωνιανά αναζητώντας τους δύο άνδρες. Εκεί φέρεται να έπεσαν οι πυροβολισμοί με καλάσνικοφ, σύμφωνα με το τοπικό δημοσίευμα.

Ο 54χρονος δέχτηκε σφαίρα μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πληροφορίες που επικαλείται ο τοπικός ιστότοπος αναφέρουν ότι ο άνδρας θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός με βάση τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος.

Παρότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη πληροφορίες για την αφορμή που προκάλεσε το νέο αιματηρό περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία του Ρεθύμνου και οι αρχές φέρεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.