ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία από αυτόπτη μάρτυρα – Η γυναίκα που παρακολουθούσε το σημείο για μέρες

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία από αυτόπτη μάρτυρα – Η γυναίκα που παρακολουθούσε το σημείο για μέρες

Την αποκάλυψη πως μια γυναίκα κυκλοφορούσε επί αρκετές μέρες στο σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα έκανε ένας πρώην αστυνομικός και ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, μια γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο επί πέντε ημέρες πριν την επίθεση και παρατηρούσε το χώρο μπροστά από την εταιρία, όπου η 34χρονη δέχθηκε το καυστικό υγρό.

Επί πέντε ημέρες περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9:00 το πρωί. Μία ημέρα πριν την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση. Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα, είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την επίθεση η μυστηριώδης αυτή γυναίκα δεν εμφανίστηκε ξανά, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο οποίος δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία. Επανέλαβε δε ότι βρέθηκε στο σημείο ένα γάντι και μία μάσκα, στοιχεία τα οποία δεν πήραν οι Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντωμεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται, με τις αρχές να επαναφέρουν το σενάριο της ύπαρξης ηθικού αυτουργού και να επιχειρούν να αξιοποιήσουν τα λάθη της γυναίκας που εξαπέλυσε την επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.