ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στις 22 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για την πλημμύρα της Μάνδρας – Στο εδώλιο Δούρου και δήμαρχοι

Στις 22 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για την πλημμύρα της Μάνδρας – Στο εδώλιο Δούρου και δήμαρχοι

Σήμερα (03.06.2020) δόθηκε νέα διακοπή στη δίκη για την τραγωδία στη Μάνδρα και νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ορίστηκε η 22η Ιουνίου 2020.

Ωστόσο, αρχικά διεκόπη λόγω της ακαταλληλότητας της δικαστικής αίθουσας στην οποία είχε προγραμματιστεί η δίκη και στη συνέχεια λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο εδώλιο για την υπόθεση της Μάνδρας κάθονται 21 πρόσωπα:

Μεταξύ αυτών η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, οι τότε δήμαρχοι Μάνδρας, Ελευσίνας, Μεγαρέων, στελέχη της πολεοδομίας και των αρμόδιων δήμων, για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισαγγελέας, που διεξήγαγε την έρευνα, είχε διαπιστώσει πλήρη έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων στην πληγείσα περιοχή «μολονότι υπήρχαν ώριμες μελέτες, εγκεκριμένες πιστώσεις και κατεπείγον εκτέλεσης των έργων με δεδομένο ότι και κατά το παρελθόν είχαν συμβεί παρόμοια φαινόμενα και ιδίως τα έτη 2014-2015 και η περιοχή όφειλε να καταταγεί στη λίστα προτεραιότητας όσον αφορά την ανάγκη αντιπλημμυρικής προστασίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.