ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την Τρίτη καταθέτουν οι 20 ύποπτοι για την επίθεση στις Σκουριές

Την Τρίτη καταθέτουν οι 20 ύποπτοι για την επίθεση στις Σκουριές

  Οι συνήγοροι των 20 υπόπτων για την επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, εμφανίστηκαν σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ζήτησαν πλήρη ενημέρωση για την δικογραφία που έχει σχηματιστεί μέχρι στιγμής από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

  Δια των συνηγόρων τους τα 20 άτομα ζήτησαν προθεσμία να καταθέσουν ανωμοτί, την προσεχή Τρίτη, έτσι ώστε να εξετάσουν την δικογραφία και να απαντήσουν αναλόγως.

  Η δικογραφία αποτελείται από 750 σελίδες και περίπου 50 dvd με οπτικοακουστικό υλικό διάρκειας μιας ώρας το καθένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Αδαμίδη.

  Όπως ανέφερε ο κ. Αδαμίδης η υπόθεση πλέον «έχει λάβει έναν εξόχως πολιτικό χαρακτήρα».

  Ο δικηγόρος Σπύρος Πετρίδης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, από την πλευρά του,  επισήμανε ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η στιγμή κατά την οποία καλούνται οι 20 να καταθέσουν ως ύποπτοι για την επίθεση, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, την ίδια στιγμή η μητρική εταιρεία Ελ Ντοράντο απείλησε με ματαίωση της επένδυσης, η “Ελληνικός Χρυσός” πίεζε και ο Καναδός πρέσβης έκανε υποδείξεις για την επένδυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.