ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλύψεων συνέχεια για τον «ψευτογιατρό»: Έδινε μέχρι και «θεραπείες» με βρασμένα λάχανα (φώτο – βίντεο)

Αποκαλύψεων συνέχεια για τον «ψευτογιατρό»: Έδινε μέχρι και «θεραπείες» με βρασμένα λάχανα (φώτο – βίντεο)

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν διαρκώς νέες αποκαλύψεις για τον φερόμενο ως «ψευτογιατρό», που έταζε «θεραπείες» στα θύματα του και αποσπούσε απ’ αυτά πολλά χρήματα.

Έτσι, λοιπόν και σήμερα, Παρασκευή, 10.07.2020, ένα νέο στοιχείο προκύπτει για τα όσα… απίστευτα έλεγε ο ψευτογιατρός για να πείσει ανθρώπους βαριά αρρώστους να τον εμπιστευτούν και φυσικά να τον πληρώσουν αδρά…

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ψευτογιατρός συνιστούσε θεραπείες με… λάχανα (!) για την καταπολέμηση όγκων!

Σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που είχε δώσει σε ασθενή με όγκο στις ωοθήκες, ανέφερε: “Παίρνουμε 2-3 φύλλα από λάχανο, τα βουτάμε 2-3 φορές μέσα σε βραστό νερό για να απολυμάνουμε και τα βάζουμε επάνω στην κοιλιά για όλη τη νύχτα”.

Εν τω μεταξύ ογκολόγοι σχολιάζουν πως με τέτοιες πρακτικές δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να βγει ο ασθενής νικητής στην “μάχη”, ενώ το να μην παίρνει κανείς θεραπεία συνιστά “αυτοκτονία”.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ψευτογιατρός πόζαρε για φωτογραφίες μέσα σε χειρουργεία είτε κατά μόνας…

Είτε με άλλους γιατρούς…

Ενώ μαζί με τις επικίνδυνες οδηγίες έστελνε στα e-mail και… χαιρετισμούς.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.