Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Την τελευταία του πνοή, άφησε το 5χρονο αγοράκι το οποίο ανασύρθηκε από την θάλασσα στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τις αισθήσεις του, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Το αγοράκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών το ανήλικο κατέληξε.

Στο αγόρι, το οποίο βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την ανάσυρση του από τη θάλασσα, από άνδρα του ΕΚΑΒ, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ και μια κινητή μονάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αγοράκι παραλήφθηκε από τα πληρώματα του ΕΚΑΒ και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη συνέχεια στη ΜΕΘ, όπου τελικά δεν τα κατάφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.