ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: 70χρονος δεν είδε τον γιο του και τον πυροβόλησε – Τον πέρασε για αλεπού

Ηλεία: 70χρονος δεν είδε τον γιο του και τον πυροβόλησε – Τον πέρασε για αλεπού

Πατέρας πέρασε το γιο του για αλεπού και τον πυροβόλησε στα πόδια, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο 36χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/08) σε χωριό της Ηλείας, κοντά στον Πύργο. Ο 70χρονος είχε αντιληφθεί την παρουσία αλεπούς στο αγρόκτημά του και έστησε «καρτέρι» για να τη σκοτώσει, αφού τη θεώρησε απειλή για τις κότες του.

Νωρίς το βράδυ εμφανίστηκε η αλεπού και ο 70χρονος πυροβόλησε προς το μέρος της, χωρίς όμως να την πετύχει. Πατέρας και γιος παρέμειναν στο χώρο έως αργά και τα ξημερώματα ο πατέρας -που είχε μπει μες στο σπίτι- άκουσε θόρυβο από την αυλή. Νομίζοντας πως ήταν η αλεπού, βγήκε έξω και πυροβόλησε στο σκοτάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο θόρυβος ήταν από το γιο του, ο οποίος περπατούσε. Ο 36χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας συνελήφθη από την αστυνομία και θα απολογηθεί για την πράξη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.