ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: Και όγδοος νεκρός από τις πλημμύρες – Ταυτοποιήθηκε ο αγνοούμενος

Εύβοια: Και όγδοος νεκρός από τις πλημμύρες –  Ταυτοποιήθηκε ο αγνοούμενος

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η τραγωδία στην Εύβοια μετά τις φονικές πλημμύρες, καθώς αυξάνεται δραματικά η λίστα των νεκρών, οι οποίοι έχουν φτάσει στους οκτώ μετά την ταυτοποίηση του 70χρονου.

Όλη τη νύχτα συνεχίζονταν οι έρευνες για τον άνδρα που αγνοούνταν από χθες το πρωί, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.Ο εν λόγω άνδρας, όπως αναφέρει το Λιμενικό, από την ορμή του νερού κατέληξε στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Λευκαντίου.

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στην Εύβοια.

Μεταξύ των θυμάτων είναι μια 37χρονη και ένας 42χρονος στην Αμφιθέα.

Επίσης, δύο ηλικιωμένοι, 86 και 85 ετών, αντίστοιχα, βρέθηκαν νεκροί, καθώς και ένα μωρό μόλις οκτώ μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, ένας 75χρονος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί από την περιοχή με γεωργικό όχημα. Ένας άνθρωπος είναι αγνοούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.