ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάμος: Ο Δήμος προχώρησε στην απομάκρυνση σκηνών από το ΚΥΤ – Σε εγρήγορση οι αστυνομικές αρχές (φώτο & βίντεο)

Σάμος: Ο Δήμος προχώρησε στην απομάκρυνση σκηνών από το ΚΥΤ – Σε εγρήγορση οι αστυνομικές αρχές (φώτο & βίντεο)

Ο Δήμος Σάμου ξεκίνησε την απομάκρυνση των σκηνών από το ΚΥΤ της περιοχής με την βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον φόβο των επεισοδίων να παραμένει “ζωντανός”.

H απόφαση είχε ληφθεί από το υπουργείο μετανάστευσης και τον υπουργό, Νότη Μηταράκη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί το νησί για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είχε πει τότε πως «για εμάς, πρόκειται για μια δομή πρότυπης λειτουργίας, καθώς θα εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας, τόσο για τους διαμένοντες, όσο και για την τοπική κοινωνία».

Στο νησί υπάρχει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών αλλά γίνεται προσπάθεια να τερματιστεί η λειτουργία της Δομής. Όπως φαίνεται οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί με μπουλντόζες του Δήμου. Στο σημείο βρίσκονται προληπτικά και δυνάμεις της ΕΛΑΣ υπό τον φόβο να υπάρξουν αντιδράσεις.

«Είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα και χαιρόμαστε που βλέπουμε τη λήψη μέτρων στην πράξη», είπε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έχει παρακολουθήσει την κατάσταση στο νησί εδώ και αρκετό καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.