ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καστοριά: Χειροπέδες σε χασισοκαλλιεργητή – Εκρηκτικά και βάζα με κάνναβη εντοπίστηκαν σπίτι του

Καστοριά: Χειροπέδες σε χασισοκαλλιεργητή – Εκρηκτικά και βάζα με κάνναβη εντοπίστηκαν σπίτι του

Εντυπωσιακά τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας στο σπίτι ενός 34χρονου σε περιοχή της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 98 καψύλλια δυναμίτιδας και διενεργούν προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του 34χρονου και σε άλλες παρανομίες. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες, 14 βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 382 γραμμαρίων, κλώνοι κάνναβης βάρους 73 γραμμαρίων, ένας τρίφτης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης.

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Συνέλαβαν τρεις χασισοκαλλιεργητές σε Καβάλα και Δράμα

Αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια ενός οικισμού της Καβάλας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνέλαβαν δυο κατοίκους, καθώς ο πρώτος καλλιεργούσε στην αυλή του πέντε χασισόδεντρα ύψους 1,50 μέτρου και είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο δεύτερος καλλιεργούσεπέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών ως 2,50 μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά και σε ένα χωριό των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας ο κάτοικος ενός σπιτιού που καλλιεργούσε στην αυλή του δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40 και 60 εκατοστών, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκε ένα ακόμη αποξηραμένο χασισόδεντρο ύψους 1,50 μέτρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.