ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεκίνησαν τις περιπολίες τα νέα αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ – Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησαν τις περιπολίες τα νέα αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ – Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζεται η ανανέωση των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτή τη φορά, σειρά είχαν πολλές περιοχές της Περιφέρειας. Ειδικότερα, πρόσφατα παρελήφθησαν 62 νέα οχήματα, πρόκειται για 56 αυτοκίνητα (με τα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ και χωρίς διακριτικά).

Η κίνηση έγινε στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για Δράσεις Οδικής Ασφάλειας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020». Σημειώνεται ότι από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί, μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, συνολικά 661 οχήματα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το www.kalavrytanews.com παρουσιάζονται δύο ολοκαίνουργια Peugeot 308 να κάνουν τις πρώτες τους περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.