ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καμένα Βούρλα: Κάτοικοι έκλεισαν ξανά την εθνική οδό – Διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών (βίντεο)

Καμένα Βούρλα: Κάτοικοι έκλεισαν ξανά την εθνική οδό – Διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών (βίντεο)

Κάτοικοι στα Καμένα Βούρλα έκλεισα την εθνική οδό ως ένδειξη διαμαρτυρίες για την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lamia Report, αυτή την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ πριν δημιουργήθηκε ένταση όταν απέκλεισαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υπάρχουν μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων διαμαρτύρονται για τη μετεγκατάσταση 39 νεαρών παράνομων μεταναστών σε ξενοδοχεία της λουτρόπολης.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο γεγονός ο Νότης Μηταράκης παραδέχθηκε ότι το υπουργείο δεν ενημέρωσε λόγω του μικρού αριθμού των παιδιών που όπως είπε ανέρχονται σε 39. «Αν θέλετε αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ για αυτό» είπε ο υπουργός κι εξαπέλυσε δριμεία επίθεση για τη στάση που τήρησαν οι κάτοικοι κατηγορώντας τους για «έλλειψη ανθρωπισμού. Εμπόδισαν το φορτηγό με το φαγητό να πλησιάσει να ταΐσει τα παιδιά, εμπόδισαν το φορτηγό που φέρνει κουβέρτες και κάποια επιπλέον είδη οικοσκευής. Έκλεισαν την Εθνική Οδό για 39 παιδιά που θα μείνουν για λίγες εβδομάδες», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Μηταράκης.

Καμένα Βούρλα: Ανήλικοι αλλοδαποί πετούσαν πράγματα έξω από το ξενοδοχείο που διέμεναν

Επεισόδια αργά το βράδυ της Πέμπτης (24/9) στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται 39 ασυνόδευτα παιδιά, στα Καμένα Βούρλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ανήλικοι αλλοδαποί επιχείρησαν να βγουν από το ξενοδοχείο και άρχισαν να πετούν πράγματα και να δημιουργούν εντάσεις, ενώ έξω από την προσωρινή δομή στην οποία διαμένουν βρίσκονταν κάτοικοι των Καμένων Βούρλων που αντιδρούν στην παραμονή των αλλοδαπών στην περιοχή τους και οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο επεισόδιο, σύμφωνα με το lamiareport.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.