ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προσοχή: Νέα απάτη με δήθεν e-mail από τα «ΕΛΤΑ» (φώτο)

Προσοχή: Νέα απάτη με δήθεν e-mail από τα «ΕΛΤΑ» (φώτο)

Επιτήδειοι απατεώνες, χρησιμοποιούν την επωνυμία των ΕΛΤΑ και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Αν λάβετε το παρακάτω e-mail, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το email αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητέ πελάτη,

Η συσκευασία σας έφτασε πρόσφατα στο κέντρο διαλογής μας .

Για να λάβετε την παραγγελία, είναι σημαντικό να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής. Αφού πληρώσετε τα έξοδα αποστολής, θα στείλουμε την παραγγελία σας. Το πακέτο θα παραδοθεί στο σπίτι σας το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ή μπορείτε να το παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τις 3:00 μ.μ. στο επιλεγμένο σημείο συλλογής”.

Στη συνέχεια έχει ένα link το οποίο γράφει πληρωμή και ζητάει από τους παραλήπτες του e-mail να βάλουν τα στοιχεία της κάρτας τους. Προσοχή! Μην πατήσετε το link και σε καμία περίπτωση μην δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.