ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες για το φονικό στις Σπέτσες: «Μη φοβάσαι, έλα εδώ και εγώ θα καθαρίσω…»

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες για το φονικό στις Σπέτσες: «Μη φοβάσαι, έλα εδώ και εγώ θα καθαρίσω…»

Φως στο έγκλημα που συγκλονίζει τις Σπέτσες αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις 5 μαρτύρων του στυγερού εγκλήματος. Δύο μάλιστα εξ αυτών υποστηρίζουν ότι ξέρουν τι είδαν και τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 26χρονου κυνήγησε αρχικά με πιστόλι το θύμα και στην συνέχεια του κάρφωσε το στιλέτο στην κοιλιά τρεις φορές.

Ένας άλλος φίλος του του 26χρονου, ο οποίος όμως δεν ήταν παρών στο συμβάν αλλά φέρεται να επικοινώνησε μαζί του στο τηλέφωνο, προσήλθε οικειοθελώς στην Αστυνομία την επόμενη ημέρα μαζί με την κοπέλα του για να τους μεταφέρει την στιχομυθία που είχε μαζί του μετά το φονικό.

«Μη φοβάσαι, έλα εδώ και εγώ θα καθαρίσω…» , φέρεται να του είπε ο 22χρονος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης είναι γιος πανεπιστημιακού καθηγητή Πανεπιστημίου και φέρεται να συνεπλάκη με το 26χρονο θύμα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα με μαχαίρι.

Το 26χρονο θύμα, φέρεται να διέφυγε τραυματισμένο με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο της συμπλοκής μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του από την αιμορραγία και έπεσε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το συμβάν αρχικά να θεωρηθεί ως τροχαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομία στο θύμα εντόπισε πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του 26χρονου. Για το περιστατικό η έρευνα και η προανάκριση της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται εξελίξεις τόσο από την Αστυνομία όσο και από τη δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.