ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βοιωτία: Ληστής έστησε κανονικό τσιμπούσι με τα κλεμμένα φαγώσιμα

Βοιωτία: Ληστής έστησε κανονικό τσιμπούσι με τα κλεμμένα φαγώσιμα

Ένας σεσημασμένος διαρρήκτης είχε στήσει κανονικά γλέντι, με τη λεία του από τα τρία καταστήματα που διέρρηξε, όμως το τέλος δεν ήταν ιδανικό.

Ο 24χρονος Έλληνας, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με διαρρήξεις, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας και διέρρηξε διαδοχικά ένα ψητοπωλείο από το οποίο άρπαξε διάφορα κρέατα, ένα κατάστημα εστίασης απ’ όπου έκλεψε τρόφιμα γλυκά και φιάλες με ποτά και ένα συνεργείο από το οποίο πήρε ένα τάμπλετ. Όμως, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον εντοπίσουν, να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διέρρηξαν κατάστημα στην Πέλλα αλλά συνελήφθησαν

Εκτός από την κατηγορία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού σε δυο Έλληνες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ένας παραβίασε ένα κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας, έκλεψε 200 ευρώ και διέφυγε με όχημα στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του. Όμως, εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 123 ευρώ που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ έξω από ένα σπίτι βρέθηκε και ένα σακίδιο με γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν κρύψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.