ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που έκλεβε καταστήματα στα Νότια Προάστια

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που έκλεβε καταστήματα στα Νότια Προάστια

Μετά από μεγάλη έρευνα και οργανωμένες κινήσεις η ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει συμμορία που πραγματοποιούσε ληστείες στα Νότια Προάστια.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα μέλη της συμμορίας είχαν μεταβεί με φορτηγό σε ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άλιμο και αφού έσπασαν την τζαμαρία, εισέβαλαν σε αυτό και αφαίρεσαν βαρέλια με οινοπνευματώδη ποτά και φιάλες αζώτου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σιδερένιος λοστός, κόφτης, τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν επιπλέον επτά περιπτώσεις κλοπών από ανάλογα καταστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επαγγελματικός εξοπλισμός που είχε αφαιρεθεί από καταστήματα, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.