ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε στην αυλή δημοτικού σχολείου – Από θαύμα δεν χτύπησε κανείς (φώτο)

Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε στην αυλή δημοτικού σχολείου – Από θαύμα δεν χτύπησε κανείς (φώτο)

Ένα δέντρο έπεσε μέσα στην αυλή ενός δημοτικού σχολείου στην Θεσσαλονίκη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στο 81ο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Δελφών, έπεσε ένα δέντρο στην αυλή του σχολείου, προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα οχήματα, αλλά και στην περίφραξη.

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή τα παιδιά ήταν στις τάξεις για μάθημα.

«Την ώρα που έπεσε το δέντρο στην αυλή δεν βρίσκονταν κανένας μαθητής καθώς ήταν ώρα μαθήματος. Ήταν ένα γέρικο δέντρο, δεν κατάλαβα πώς έπεσε. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανένας μαθητής», δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής το οποίο ασφάλισε τον χώρο. Στη συνέχεια οχήματα της Διεύθυνσης Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης ανέλαβαν το έργο της κοπής και απομάκρυνσης του δέντρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.