ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Άνδρας λήστεψε δύο περίπτερα και διέφυγε με κλεμμένη μηχανή

Ρόδος: Άνδρας λήστεψε δύο περίπτερα και διέφυγε με κλεμμένη μηχανή

Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Ρόδο, όπου ένας Έλληνας κακοποιός, χρησιμοποιώντας μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει νωρίτερα.

Με την κλεμμένη μηχανή, ο δράστης πήγε διαδοχικά σε δυο περίπτερα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τον υπάλληλο του ενός και άρπαξε χρήματα και καπνικά προϊόντα, ενώ ο υπάλληλος του δεύτερου αντιστάθηκε και τον έτρεψε σε φυγή. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα σε υπαίθριο χώρο όπου την είχε κρύψει ο ληστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης συνελήφθη το ίδιο απόγευμα, ενώ και το αεροβόλο πιστόλι που χρησιμοποίησε βρέθηκε πεταμένο σε μια θαμνώδη περιοχή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.