Δομοκός: Συνελήφθη ο Πακιστανός που δολοφόνησε τον ομοεθνή του – Ήθελε να μεταδώσει ζωντανά τον βιασμό του

Δομοκός: Συνελήφθη ο Πακιστανός που δολοφόνησε τον ομοεθνή του – Ήθελε να μεταδώσει ζωντανά τον βιασμό του

Ο 24χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε με σκεπάρνι έναν 41χρονο ομοεθνή του στο Δομοκό, συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις αρχές βρέθηκε και το πτώμα, το οποίο υπέδειξε ο ίδιος ο δράστης, που συνελήφθη από την αστυνομία στην Αθήνα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Το φρικτό έγκλημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πιθανότατα έγινε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, έπειτα από συμπλοκή των δύο Πακιστανών., Ωστόσο αποκαλύφθηκε αρκετές ημέρες αργότερα όταν ομοεθνής τους, αυτήκοος μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, κατάφερε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Έγκλημα σε live μετάδοση

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το μοιραίο βράδυ ο 41χρονος θέλησε να «μοιραστεί» με εκείνον τη σεξουαλική του επίθεση σε βάρος του 24χρονου, μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο.

Ο νεαρός όμως αντέδρασε και φαίνεται να ξέσπασε άγρια συμπλοκή που κατέληξε στο φρικτό έγκλημα με σκεπάρνι. Αυτό μαρτυρούσαν τα ευρήματα στην καλύβα που έμεναν οι δύο Πακιστανοί, αλλά και στη γύρω περιοχή, όπου βρέθηκαν ματωμένα ρούχα κι άλλα αντικείμενα μαζί με το φονικό σκεπάρνι.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες και δεμένο με σχοινί, ενώ ήταν κατακρεουργημένο από τα πολλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Συγκεκριμένα ο δράστης είχε πετάξει το άψυχο σώμα του 41χρονου, 200 περίπου μέτρα μακριά από την καλύβα, σε ένα ρέμα δίπλα στον παλιό δρόμο που οδηγεί από τον Παλαμά προς το Μακρολίβαδο και τα άλλα χωριά.

Ωστόσο το σημείο ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς ή τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες. Παράλληλα το έργο των αρχών δυσχέρανε και ο δυνατός αέρας που φυσούσε τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα ο σκύλος της ΕΜΑΚ που συμμετείχε στις έρευνες να μην μπορεί να εντοπίσει εύκολα μυρωδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: LamiaReport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.