ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Καβάλα: Χειροπέδες σε διακινητή που μετέφερε 8 αλλοδαπούς

Καβάλα: Χειροπέδες σε διακινητή που μετέφερε 8 αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε οικισμό της Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής παράνομων μεταναστών, ενώ προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ άτομα, μεταφέροντάς τους μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης αγνόησε την υπόδειξη των αστυνομικών να σταματήσει και μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό, και από την έρευνα προέκυψε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή στις 10 Φεβρουαρίου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.