ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σήμερα εξετάζεται το αίτημα για μεταγωγή του Δ.Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό

Σήμερα εξετάζεται το αίτημα για μεταγωγή του Δ.Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας για το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο καταδικασμένος δολοφόνος της 17 Νοέμβρη συνεχίζει για 56 ημέρες την απεργία πείνας και χθες η πλευρά του είδε να απορρίπτεται το αίτημά του για αναβολή της έκτισης της ποινής του.

Έτσι σήμερα οι συνήγοροί (Ιωάννα Κούρτοβικ και Θέμης Σοφός) του θα περιμένουν την απόφαση του Πλημμελειοδικείου για το αίτημα μεταγωγής του στον Κορυδαλλό.

Χθες, το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα αναβολής της έκτισης της ποινής του, καθώς σύμφωνα με την εισαγγελέα, η διάταξη που προβλέπει αναβολή εκτέλεσης ποινής αναφέρεται σε κρατούμενο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια και όχι σε κρατούμενο που προκαλεί ο ίδιος βλάβη στον εαυτό του. Επίσης, όπως σημείωσε, και να αναβληθεί η ποινή του, θα μείνει στο νοσοκομείο, γιατί η αποκατάσταση θα πάρει πολύ χρόνο, ενώ είναι άγνωστο αν θα διακόψει την απεργία πείνας-δίψας, καθώς το αίτημά του είναι η μεταγωγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.