Δολοφονία ασθενή στον «Ερυθρό»: Αθώος δηλώνει ο 60χρονος Αλβανός – «Δείτε τις κάμερες, δεν το έκανα εγώ» (βίντεο)

Δολοφονία ασθενή στον «Ερυθρό»: Αθώος δηλώνει ο 60χρονος Αλβανός – «Δείτε τις κάμερες, δεν το έκανα εγώ» (βίντεο)

Ο 60χρονος Αλβανός που συνελήφθη και κρατείται για το θάνατο ενός 76χρονου διασωληνωμένου ασθενή στον Ερυθρό Σταυρό, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, και μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι αθώος.

Ειδικότερα, ο ίδιος δηλώνει αθώος για το περιστατικό και ζητά να χρησιμοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του.

​Υπενθυμίζεται ωστόσο πως με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ χθες, τα δακτυλικά του αποτυπώματα του βρέθηκαν πάνω στην συσκευή.

“Τι σχέση έχω εγώ να τραβήξω μία πρίζα και να πάρω τη ζωή από κάποιον άνθρωπο. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή που μου λέτε τώρα. Βρήκανε μία πρίζα τραβηγμένη. Ένας άνθρωπος πέθανε αλλά δεν σημαίνει ότι το έχω κάνει εγώ.

Δεν έχω εγώ λόγο να κάνω τέτοιες βλακείες. Εδώ υπάρχουν κάμερες, υπάρχουν τα πάντα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.