ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διπλό φονικό – Μακρινίτσα: Προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας

Διπλό φονικό – Μακρινίτσα: Προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας

Ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τη υπόθεση, που αφορά το έγκλημα κατά των δύο αδελφών στη Μακρινίτσα από τον 32χρονο φερόμενο ως δράστη και το ρόλο των υπηρεσιών στην αντιμετώπισή του.

Η παραγγελία, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας, μετά και τα δημοσιεύματα που τοπικού τύπου για τα οποία ενημερώθηκε πλήρως ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Στ. Δασκαλόπουλος.

Το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο

Η 28χρονη τηλεφώνησε λίγο μετά τις 19:30 της Δευτέρας 5 Απριλίου στην Αστυνομία καλώντας σε βοήθεια. «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε στο τηλέφωνο. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα και φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, ο οποίος όμως είχε ήδη σκοτώσει τα δύο αδέρφια.

​Ο φερόμενος ως δράστης, βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά και καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο του Βόλου, με τραύματα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε και η 52χρονη πεθερά του δράστη. Μπαίνοντας στο σπίτι ο φερόμενος ως δράστης αντίκρυσε την μητέρα της συζύγου του, την οποία απώθησε με δύναμη και τη χτύπησε με το μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο, πριν προχωρήσει στη δολοφονία των δύο αδερφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.