ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένωση Διοικητικών Δικαστών: «Nα ενταχθούν οι δικαστικοί λειτουργοί στις κατά προτεραιότητα εμβολιαζόμενες ομάδες»

Ένωση Διοικητικών Δικαστών: «Nα ενταχθούν οι δικαστικοί λειτουργοί στις κατά προτεραιότητα εμβολιαζόμενες ομάδες»

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, με ανακοίνωσή της ζητά να μπουν οι δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι στις ομάδες που έχουν προτεραιότητα για εμβολιασμό.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι όλοι τους έρχονται σε επαφή με ευρύ κύκλο προσώπων με αποτέλεσμα να είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός τους.

Η ανακοίνωση

«Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών ζητά:

α) την ένταξη του ΣΥΝΟΛΟΥ των δικαστικών λειτουργών στις κατά προτεραιότητα εμβολιαζόμενες κοινωνικές ομάδες, στα πλαίσια του σχετικού κρατικού σχεδιασμού, εν όψει του ότι, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, έρχονται σε επαφή με ευρύ κύκλο προσώπων (συναδέλφους, δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους και διαδίκους), καθώς και του ΣΥΝΟΛΟΥ των δικαστικών υπαλλήλων, για τους οποίους ισχύουν τα ανωτέρω κατά μείζονα λόγο και

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​β) να συνεργασθεί προς αυτήν την κατεύθυνση η Ένωση Διοικητικών Δικαστών με τις λοιπές δικαστικές ενώσεις, αλλά και τα συνδικαλιστικά όργανα των δικαστικών υπαλλήλων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.