ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Εντοπίστηκαν 22 κιλά κοκαΐνης μέσα σε φορτηγό με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου (βίντεο)

Πάτρα: Εντοπίστηκαν 22 κιλά κοκαΐνης μέσα σε φορτηγό με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου (βίντεο)

Σε μία εντυπωσιακή ανακάλυψη προχώρησαν στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών του κεντρικού λιμεναρχείου, που με την βοήθεια του «Αικ», του αστυνομικού σκύλου βρήκαν 22 κιλά κοκαΐνης μέσα σε φορτηγό προερχόμενο από την Ιταλία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, η επιχείρηση για τον εντοπισμό της κοκαΐνης ξεκίνησε όταν το φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος εκφορτώθηκε από πλοίο, προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνα Ιταλίας.

Στην συνέχεια, οι λιμενικοί σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό, στην πύλη εξόδου οχημάτων του λιμανιού.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, που έγινε με την βοήθεια αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, «Αικ», βρέθηκε σε χώρο του φορτίου και συγκεκριμένα στο επάνω μέρος ξυλοκιβωτίου που περιείχε ένα ψυγείο, μία μαύρη πλαστική σακούλα. Μέσα στην σακούλα, σύμφωνα με το λιμενικό, βρέθηκαν 20 πλαστικές συσκευασίες, στις οποίες υπήρχαν 22 κιλά και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μετά την σύλληψη του 42χρονου, οι λιμενικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του στον ‘Αλιμο της Αττικής, όπου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.