ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Απίθανος… ληστής έκλεψε τραπεζική κάρτα και πήγε αμέσως να αγοράσει κοσμήματα

Ηλεία: Απίθανος… ληστής έκλεψε τραπεζική κάρτα και πήγε αμέσως να αγοράσει κοσμήματα

Δευτερόλεπτο δεν άφησε να πάει χαμένο ένας Έλληνας που μπήκε σε ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων στον Πύργο, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης, καθώς έσπευσε να αξιοποιήσει την τραπεζική κάρτα που έκλεψε ψωνίζοντας… τιμαλφή!

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση του ιδιοκτήτη του καταστήματος με άλλον πελάτη και άρπαξε από το ταμείο 65 ευρώ και ένα κινητό. Μόλις έφυγε, διαπίστωσε ότι στην θήκη του κινητού υπήρχε μια τραπεζική κάρτα με γραμμένο τον αριθμό ΡΙΝ κι έτσι πήγε αμέσως σε ένα κοσμηματοπωλείο, από το οποίο αγόρασε με αυτήν ένα δακτυλίδι και μία αλυσίδα αξίας 115 ευρώ!

Αυτό που δεν υπολόγισε ο δράστης, ήταν ότι το κατάστημα ρούχων διέθετε κάμερα που τον κατέγραψε να κλέβει. Έτσι, αναζητήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα και βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία και τα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.