ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόρινθος: Ενώπιον του ανακριτή ο 45χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη του (βίντεο)

Κόρινθος: Ενώπιον του ανακριτή ο 45χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη του (βίντεο)

Απολογείται σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί στον ανακριτή Κορίνθου, ο 45χρονος που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη του στο χωριό Άσσος του Δήμου Βέλου – Βόχας.

Το δράμα που ζούσε η κοπέλα έγινε γνωστό όταν η ίδια το κατήγγειλε, μαζί με την μητέρα της, στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα βίωνε από τα δώδεκα χρόνια της, όπως αναφέρει το korinthostv.gr.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι που ζούσε η οικογένεια για να διερευνήσουν την υπόθεση και εκεί συνέλαβαν τον 45χρονο πατέρα, ο οποίος σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Η 17χρονη θα εξεταστεί από Ιατροδικαστή και στη συνέχεια από παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.