ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταζητούμενος έκρυβε ηρωίνη και μεθαδόνη σε αγροτεμάχιο του Τυρνάβου

Καταζητούμενος έκρυβε ηρωίνη και μεθαδόνη σε αγροτεμάχιο του Τυρνάβου

Στην σύλληψη ενός Έλληνα, κατά του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδίκες και δυο διατάξεις προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, ενώ έκρυβε ναρκωτικά σε ένα αγροτεμάχιο, σε περιοχή του Τυρνάβου!

Για την σύλληψή του εκτελέστηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας με τη συνδρομή των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον εντόπισαν μέσα στο χωράφι και του πέρασαν χειροπέδες. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του 36 «φιξάκια» με ηρωίνη σε στερεά μορφή συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, ένα γυάλινο φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη βάρους 44,2 γραμμαρίων, καθώς και 250 ευρώ.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισαςκατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και μετά την απολογία του στον ανακριτή θα οδηγηθεί στις φυλακές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κλοπή με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών, αλλά και δύο διατάξεις της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας για παραβίαση των περιορισμών διαμονής και κλοπή, με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, δέκα μηνών και 18 ημερών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.