ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι Αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι Αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο», μέσα από δεκάδες βίντεο που έχουν συγκεντρώσει, το δρομολόγιο διαφυγής των τριών δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν.

Εκτιμούν ότι το τρίο των ληστών κινήθηκαν μέσα από μικρούς δρόμους και όχι λεωφόρους προκειμένου να φθάσουν στα δυτικά προάστια, που εκτιμάται οτι είναι η έδρα τους.

​​​​​​​Το γεγονός ότι η κυκλοφορία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης ήταν σχεδόν μηδενική, ευνοεί τη χαρτογράφηση των profilers της ΕΛ.ΑΣ καθώς, αν καταφέρουν να ταυτοποιήσουν το όχημα, μπορούν στη συνέχεια να εκτιμήσουν πως κινήθηκε και να χαράξουν τις πιθανές διαδρομές.

​​​​​​​Μια διαδικασία που είναι μεν χρονοβόρα, πλην όμως με προσεκτική ανάλυση μπορεί να οδηγήσει σε καθοριστικές εξελίξεις.

Παράλληλα, στο Ανθρωποκτονιών ανακρίνεται ο 36χρονος Γεωργιανός ληστής που συνελήφθη τη στιγμή που πήγε με πλαστά χαρτιά να την «κοπανήσει» στη Βουλγαρία από τους Κήπους του Έβρου και είχε εμπλακεί σε μια σκληρή ληστεία στις 7 Μαρτίου στην περιοχή του Πικερμίου.

​​​​​​​Μπορεί τα πρώτα αποτελέσματα να μην τον συνδέουν με το φονικό στα Γλυκά Νερά όμως οι αστυνομικοί θέλουν μέσω της επαφής να διαπιστώσουν αν έχει οποιαδήποτε σχέση ή αν γνωρίζει κάτι για τα όσα φρικτά συνέβησαν στη σοφίτα της οδού Παναγούλη. Άλλωστε, ο συλληφθείς είχε έναν περίεργο ρόλο στη γεωργιανή μαφία καθώς φέρεται να στρατολογούσε και να συντόνιζε άτομα σε ληστρικές επιδρομές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, οι έρευνες της Ασφάλειας έχουν επεκταθεί πλέον και εκτός Αθηνών, σε Κόρινθο, Χαλκίδα και Βοιωτία και σε συγκεκριμένους χώρους με στόχο συγκεκριμένους σεσημασμένους ληστές που συνηθίζουν μετά τις εισβολές να βρίσκουν καταφύγιο σε σημεία που έχουν στοχοποιήσει οι αστυνομικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.