Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών ο βόθρος, τα κινητά Μπάμπη και Καρολάιν & το σπίτι στη Σούδα

Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών ο βόθρος, τα κινητά Μπάμπη και Καρολάιν & το σπίτι στη Σούδα

Οι αστυνομικές αρχές, την ώρα που ο 33χρονος συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να «σκοτώσει» την ώρα του στις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να ρίξουν φως στα σκοτεινά σημεία της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Χθες, όπως είχε γράψει, χθες, το newsbreak.gr, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο βόθρο της μεζονέτας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η κάρτα μνήμης της κάμερας, που όπως ισχυρίζεται ο πιλότος, την πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας.

Τι βρήκαν οι αρχές στον βόθρο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά;

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο «καθάρισαν» το βόθρο της μεζονέτας -καθώς δεν υπάρχει ενιαίο αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή- και εκεί θα αναζητήσουν την κάρτα μνήμης, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν βρέθηκε ή αν θα μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν και άλλα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, τα οποία όπως όλα δείχνουν είχε έρθει σε ρήξη από τον περασμένο Ιούλιο.

«Κλειδί» στην υπόθεση θα αποτελέσουν τα ευρήματα από τα κινητά τηλέφωνα δράστη και θύματος, σχετικά με τα μηνύματα που αντάλλαζαν και τις κλήσεις που είχαν κάνει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, από τη συγκέντρωση των δεδομένων σε συνδυασμό με το ημερολόγιο του θύματος προκύπτει ότι υπήρχε πλήρης ρήξη στη σχέση του ανδρόγυνου από τον περασμένο Ιούλιο.

​​​​​​​Η Καρολάιν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε υποστηρίξει πως κάτι δεν της άρεσε στη δουλειά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, πιθανόν σε σχέση με το ωράριό του ή τις αιφνιδιαστικές πτήσεις που είχε. Ίσως σύντομα υπάρξουν άτομα που θα καταθέσουν και θα επιβεβαιώσουν αυτό το σενάριο.

​​​​​​​Ταυτόχρονα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε ενδοοικογενειακή ρήξη, αλλά και ευρύτερα προβλήματα, όπως για παράδειγμα με τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που υποστήριξε ότι δεν είχε κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της και ότι το είχαν δει για πολύ λίγο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Θ.Κατερινόπουλος: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα»

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου Σίγμα, επέμεινε πως υπάρχει ηθικός αυτουργός στο έγκλημα, αν και όπως είπε, δεν ήταν στο χώρο της δολοφονίας.

​​​​​​​«Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

​​​​​​​Παράλληλα τόνισε τα εξής: «Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι». «Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» είπε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε σε ένα σπίτι στη Σούδα της Κρήτης που ενοικιάστηκε. «Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, «ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.