ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΠΘ: Ξύλο μεταξύ φοιτητών και αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση της Αστυνομίας

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο πανεπιστήμιο για να περιφρουρήσουν τις εργασίες για την κατασκευή βιβλιοθήκης

ΑΠΘ: Ξύλο μεταξύ φοιτητών και αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση της Αστυνομίας

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα από μέλη φοιτητικών συλλόγων και ατόμων του ακροαριστερού χώρου, έγινε η αποχώρηση της αστυνομίας και σήμερα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Από το πρωί έως και αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν για άλλη μια ημέρα εντός του campus και περιμετρικά του ΑΠΘ, προκειμένου να περιφρουρήσουν τις εργασίες που γίνονται για την μετατροπή της πρώην κατάληψης “Στέκι στο Βιολογικό” σε βιβλιοθήκη.

Δεκάδες άτομα, μέλη φοιτητικών συλλόγων, παρατάξεων και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, διαδήλωσαν από τις 10.00 κατά της αστυνομικής παρουσίας εντός του ΑΠΘ.

Με την αποχώρηση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε χωρίς να σημειωθούν επεισόδια και εντάσεις, όπως την προηγούμενη εβδομάδα, μερίδα διαδηλωτών πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστο λόγω, χωρίς ωστόσο το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.