ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αχαΐα: Ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι που διέρρηξαν δύο σπίτια και δύο μαγαζιά

Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους

Αχαΐα: Ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι που διέρρηξαν δύο σπίτια και δύο μαγαζιά

Δύο ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών, με την καθοδήγηση ενός ενήλικα, εισέβαλαν σε δύο σπίτια και δύο επιχειρήσεις στο διάστημα από τις 23 Σεπτεμβρίου ως και την περασμένη Τετάρτη, σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας.

Τα στοιχεία των τριών δραστών ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας που εξιχνίασαν τις διαρρήξεις, τους εντόπισαν και τους προσήγαν για προανάκριση, η οποία ερευνά τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

Από τα δυο καταστήματα και τα δυο σπίτια, οι τρεις νεαροί είχαν αρπάξει συνολικά 810 ευρώ, δυο τηλεοράσεις, μια συλλογή παλαιών κερμάτων αξίας 1.000 ευρώ, ένα κρητικό μαχαίρι, ένα λάπτοπ, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο ηλεκτρονικά ρολόγια και διάφορα προϊόντα, αξίας 150 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε ένα σημείο όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.