ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στα Τέμπη: Να αποτραπεί η εξαίρεση της Ζ.Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική ζητά ο Σύλλογος Πληγέντων

Έστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στον Κωνσταντίνο Τασούλα

Έγκλημα στα Τέμπη: Να αποτραπεί η εξαίρεση της Ζ.Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική ζητά ο Σύλλογος Πληγέντων

Ο Σύλλογος Πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ζητώντας να αποτραπεί η εξαίρεση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου από τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά τις αιτίες του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται πως το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής γνωμοδότησε μετά από αίτημα της πλειοψηφίας των μελών της επιτροπής υπέρ της εξαίρεσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί να ασκεί παράλληλα ανακριτικά καθήκοντα και καθήκοντα συνηγόρου κατηγορίας για την ίδια υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Σύλλογος πληγέντων, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας, καλεί «τους υπεύθυνους Κυβερνητικούς παράγοντες να απέχουν από κάθε απόφαση και ενέργεια θα αμαυρώσει περαιτέρω την εικόνα της Εξεταστικής Επιτροπής» ενώ σημειώνουν πως η εξαίρεση της κυρίας Κωνσταντοπούλου «επιχειρείται λόγω της γνώσης της για την υπόθεση, και της δυνατότητάς της να συμβάλει στην πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.