Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο: Ο δράστης έφυγε με το αυτοκίνητο του υπαλλήλου

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο: Ο δράστης έφυγε με το αυτοκίνητο του υπαλλήλου

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα ο ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο πρατήριο και ξεκίνησε να επιτίθεται στον υπάλληλο.

Αφού τον ρίχνει κάτω, ξεκινάει να ψάχνει τις τσέπες του και αφού πήρε όλες τις εισπράξεις από το κατάστημα, διέφευγε με το αυτοκίνητο του υπαλλήλου.

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.