ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έρανος των Bad Blue Boys για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Όλοι οι Κροάτες οπαδοί μαζί είναι πιο δυνατοί απ' όλους και όλα»

Έρανος των Bad Blue Boys για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς των Bad Blue Boys, με ενημέρωση μέσω των social media ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν έρανο (στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για… δωρεές) προκειμένου να υποστηρίξουν τους συντρόφους τους με την κωδική ονομασία DONACIJA GRČKA (Donation Greece).

«Σήμερα αρχίζουμε να συλλέγουμε δωρεές με σκοπό την παροχή νομικής βοήθειας στους κρατούμενους φίλους μας.

Οι δωρεές μπορούν να αφεθούν στο Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37) Δευ-Παρ 12-8 μ.μ. και Σάββατο 10-3 μ.μ. ή με τραπεζικό έμβασμα», αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση τους για τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων της Κροατίας, σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους προς τους BBB.

Οι Kohorta, ο σύνδεσμος της Όσιεκ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα όσα έλεγαν στη δική τους ανακοίνωση οι οπαδοί της Ντινάμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Armanda της Ριέκα που αναφέρουν ότι δεν δόθηκε ιατρική βοήθεια στους τραυματίες της Ντινάμο και τονίζουν «Όλοι οι Κροάτες οπαδοί μαζί είναι πιο δυνατοί απ’ όλους και όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.